Basın Bulteni - Dönem Başkanlığı ile beraber koşun
17.09.2012, 10:48 (CET)
Brüksel Maratonu birçok kişinin katıldığı popüler yıllık bir olaydır ve hayırsever bir karakteri vardır. Katılımcıları çeşitli hayır kurumları için büyük miktarda para bağışında bulunurlar. Bu yıl Kıbrıs Dönem Başkanlığı aktif olarak Pazar 7 Ekim tarihinde Brüksel'de gerçekleştirilecek olan maratona katılacak, ve sizi katılmaya davet ediyor!

Brusselsmarathon.be sitesine konuşan Avrupa İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı, Büyükelçi Andreas D. Mavroyiannis şu noktaların  altını çizdi: ''Başkanlık aktif olarak Daha İyi Bir Avrupa mesajını iletmek, Brüksel Maratonu'na katılmak ve hayırsever aktiviteler için kaynak yaratmak istemektedir. Bir maraton Başkanlığın çalışma temposuna paralel niteliktedir ve bir ömür boyunca sağlıklı yaşlanmayı teşvik etmektedir''.

Kıbrıs Dönem Başkanlığı mümkün olduğunca daha çok Avrupalı ​​yetkilinin, diplomatın ve Brüksel muhabirlerinin maratona katılımcı olmasını arzulamaktadır. Kıbrıs ekibi için çalışan her katılımcı için, Dönem Başkanlığı Avrupa ve uluslararası yardım kuruluşları için para toplayacaktır. Maraton öncesinde Kıbrıs Dönem Başkanlığı toplanan miktarın hayır kurumlarına bağışlanacağı özel bir törene ev sahipliği yapmayı planlıyor.

Eğer katılmak isterseniz, 27 Eylü'e kadar (Lütfen dikkat! Son başvuru tarihi uzatıldı) adınızı, çalıştığınız kuruluşun adını ve iletişim bilgilerini şu adrese gönderebilirsiniz::

schatzitheodorou@mfa.gov.cy

Nikos Christodoulides